swoop ind for den talentfulde


BayArena siden hans ankomst fra KRC Genk i 2017 og varManchester City Tøj, Køb Fodboldtrøjer


bailey, 23, har spillet en fodboldtrøjer 2022 den nærmeste fremtid

Aston Villa er tæt på at færdiggøre signeringen af ​​Leon Bailey fra Bayer Leverkusen, efter at Premier League -klubben annoncerede en aftale med det tyske Bundesliga -outfit for den Jamaicanske landskamp.

Bailey, 23, har spillet en central rolle i BayArena siden hans ankomst fra KRC Genk i 2017 og var på radar for mange europæiske klubber, før Villans swoop ind for den talentfulde brede mand med en meddelelse tilsyneladende tæt på.

manchester city tøj 'Aston Villa og Bayer Leverkusen har indgået en aftale om overførsel af Leon Bailey, forudsat at spilleren gennemfører en læge og afslutter personlige vilkår,' lød en kort officiel erklæring fra Villa.

Nyheden kommer, da spekulationerne når intense niveauer om, at Birmingham -gigantens talisman og kaptajn Jack Grealish vil slutte sig til Manchester City i den kommende uge med et tilbud på bordet til den engelske landsholdsspiller samt en mulig kontraktforlængelse på Villa Park.

Grealish, 25, var en del af den engelske trup, der gik hele vejen til UEFA Euro 2020-finalen i sommer før nederlag på straffe til Italien, og hans værdi er skudt i gang igen, da Villa støt forbedres i den engelske top-flight.

køb fodboldtrøjer Med eller uden Grealish vil Bailey tilbyde Dean Smiths mænd ekstra tempo og snyd i angreb med en direkte trussel, der kan vise sig dødelig, når den kombineres med f.eks. Ollie Watkins, Bertrand Traore og sommersignering Emiliano Buendia.

Ashley Youngs tilbagevenden til klubben har bragt erfaring, mens målmand Emiliano Martinez hjalp Argentina til Copa America -succesen i sommer, og John McGinn strålede kort med Skotland ved Euro 2020.

Goedkope Chelsea shirt Skulle Grealish gennemføre et skifte til City, kunne Villa modtage i størrelsesordenen 140 millioner dollars, mens en ny kontrakt venter, hvis han lover sin fremtid til sin ungdomsklub, da de ser ud til at kvalificere sig til Europa for at nå en bemærkelsesværdig vending i formuer for en klub, der kom tæt på økonomisk glemsel i 2018.

John Terry, en anden vigtig person i Villa's turnaround, forlod sin stabsrolle tidligere på ugen og forventes at flytte ind i ledelsen i den nærmeste fremtid.Maglie Calcio A Poco Prezzo outbacklinks:7


PSG Trøje outbacklinks:233

Captcha Challenge
Reload Image