• Een jaar loopt bijna 10 einde, maar niet zonder meer kleurstellingen van hun adidas Gazelle. Al uitgebracht in een paar verschillende kleuropties in 2016, brengen we je nu nog twee aanbiedingen van een retro-silhouet. Geconstrueerd in een traditionele suède bovenwerk, komen de twee kleurkeuzes vehicle de adidas Gazelle hierboven gekleed in uw keuze van Clear Sky fulfilled adidas gazelle laagste prijs wit lederen details of geel met witte lederen information.

    Fucking Awesome (Amerikaans skateboardbedrijf en streetwear-merk) en mba sluiten zich aan omkring speciale iteraties van hun adidas Stan Smith uit te brengen. De hierboven getoonde Fucking Awesome by adidas Stan Smith heeft een unieke draai aan het klassieke silhouet. Hun collab is gemaakt vehicle een premium leren bovenwerk en verwijdert de perforatie en branding van adidas stan smith heren hun streep bij de tormento en vervangt deze doorway een gegoten metalen FA-logo op het zijpaneel.

    mba zal binnenkort een gloednieuwe versie van de mba Falcon voor dames introduceren, de adidas Falcon Path genaamd. De adidas Falcon Trail is een op wandelen geïnspireerd model dat wordt geleverd met op wandelen geïnspireerde kenmerken pass away worden vermeld op een type veters dat een gebruikt en het Path buitenzool. adidas falcon sale nederland Wat de relax van de schoen betreft, hij is gekleed within een Core Black or Cloud White-Night Metallic-kleurenschema.

    Wear C en Jordan Brand name geven ons nieuwe herfstkleuren van de Jordan Heritage 312 voor de herfst van 2019, aangezien all of us jordan legacy 312 korting sale je vandaag een kijkje geven in eenvan|vehicle|truck|lorrie|suv} die paren uit hun line-up. De Don C-ontworpen Jordan Legacy 312 Lower heeft een volledig leren constructie aan de bovenkant en is net within het populaire Bred Cement-kleurenschema gevallen. deze Jordan heritage 312 begint met humor leer dat de zijpanelen raakt, samen met zwarte leren overlays op hun neus, middenvoet en enkelkraag.
  • All times are GMT. The time now is 6:37 pm.